Janica i Ivica ispratili hrvatske paraolimpijce u Pjongčang

Foto: HPO

PRED početak Zimskih paraolimpijskih igara 2018., Hrvatski paraolimpijski odbor pozvao je hrvatske navijače da putem heštega #NavijamZaNaše pokažu našim paraolimpijcima da u dalekom Pjongčangu imaju veliku podršku iz svoje domovine.  
 
U suradnji s agencijom Bruketa&Žinić&Grey tako je kreiran viralan sadržaj koji su u proteklih tjedan dana prenijeli Hrvatski rukometni i nogometni savez, KHL Medveščak, PPD Zagreb, GNK Dinamo i brojni drugi hrvatski sportaši i klubovi. U novom videu koji je objavljen na dan otvaranja Paraolimpijskih igara svoju su podršku našim paraolimpijcima iskazale legende hrvatskog olimpijskog sporta Janica i Ivica Kostelić. 
 

''Tijekom karijere potpora navijača značila mi je jako puno. Oni su mi uvijek davali dobru energiju. Nadam se da isto tako možemo srčano navijati za naše paraolimpijce tijekom Paraolimpijskih igara u Južnoj Koreji. Mislim da zaslužuju podršku jer su pravi borci i želio bih da im priuštimo pravo navijanje, da osjete tu vibraciju i potporu'', izjavio je Ivica Kostelić.   
 
U kampanju se možete uključiti koristeći hešteg #NavijamZaNaše te tako pokazati našim paraolimpijcima kako ih pratite i u dalekoj Južnoj Koreji.
 
U Pjongčangu će hrvatska paraolimpijska reprezentacija nastupiti s rekordnih sedam reprezentativaca koji će se natjecati u alpskom i nordijskom skijanju te u snowboardingu.
 
 

Pročitajte više