SDP odgovara Martini Dalić putem društvenih mreža: "Todorića je stvorio HDZ"

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

POTPREDSJEDNICA vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta, Martina Dalić, govorila je ranije danas o procesu izvanredne uprave u Agrokoru, ali se osvrnula i na inicijativu oporbe  za prikupljanje potpisa za njezin opoziv.

>>Martina Dalić tvrdi da SDP i Todorić govore iste stvari o Agrokoru


"Frapantna sličnost"

Tom prilikom rekla je kako je pravo oporbe da preispituje rad vladajućih, ali je poručila i da sve što govori SDP ima frapantnu sličnost s onime što govori Ivica Todorić.

"Međutim, obzirom na one argumente i način na koji SDP to radi, držim vrlo znakovitima, s jedne strane sve ono što govori SDP ima jednu frapantnu sličnost s ogromnom količinom laži koju je kroz svoj tzv. blog u hrvatsku javnost pustio Ivica Todorić, s druge strane mislim da SDP sve ovo zajedno koristi kako bi jednostavno skrenuo pozornost s velikih problema koje imaju u svojoj stranci.

Uvjerena sam da će građani prepoznati pogrešnost izbora  i pogrešnost odluka i pogrešnost argumenata SDP-a, a isto sam tako uvjerena da građani vrlo jasno prepoznaju i vide rezultate koje je za hrvatsko gospodarstvo stvorila Vlada svojom odlučnom reakcijom i omogućila kroz provedbu zakona o postupku izvanredne uprave", kazala je.

SDP joj je danas na taj komentar odgovorio na Twitteru i Facebooku.

SDP odgovorio putem društvenih mreža

Tako je na profilu SDP Hrvatska na Twitteru danas objavljen jedan kratki tvit upućen upravo njoj.


"Ministrice Dalić, jedno je sigurno. Todorića je stvorio HDZ", napisali su na svojem Twitter profilu.

Na svojoj službenoj stranici na Facebooku su pak podijelili objavu SDP-ovca Ive Jelušića koji se također obratio ministrici Dalić.

"Potpredsjenica Vlade M. Dalić reče danas da joj je frapantna sličnost između onoga sto govori Todorić i SDP. A mi joj poručujemo da između Todorića i nas nema nikakvih sličnosti. Ali, između toga na koji je način Todorić upravljao Agrokorom i vladin povjerenik postoji zaista velika sličnost.

Naime, Todorić je na štetu svojih zaposlenika i dobavljača izvlačio ogromne novce za sebe i svoje, a Vlada je omogućila svom povjereniku da i on iz Agrokora izvlači velike novce za svoje, možda i za sebe(?!), a tko zna i za koga još. Sličnost je velika i očita", napisao je Jelušić.

 

Pročitajte više