Pronašli su psa svezanog za drvo i najtužniju poruku njegovog bivšeg vlasnika

Foto: Facebook

OVAJ je pesonja ostavljen u šumi. Njegov ga je bivši vlasnik svezao za drvo i otišao. Ostavio ga je s napola punom vrećom hrane i porukom koja je rasplakala mnoge. U pismu je stajalo da se njegov vlasnik više ne može brinuti za njega jer mu je to preveliko financijsko opterećenje. Naglasio je kako se pesonja odlično slaže s macama i malom djecom, no da je poprilično prestrašen kada susreće nove pse.

Dodao je još da je velika maza, da je dobro odgojen te da bi htio divan dom i ljude koji će ga voljeti. Psa su pronašli sasvim slučajno. Komunalna policija dobila je dojavu da je netko u šumi ostavio krupni otpad i otišli su to istražiti te naišli na ovog malca. Iako je vlasnik donekle opravdao svoj čin, nije ga smio ostaviti u šumi.

Mogao je to učiniti na humaniji način, no vjerujemo da ga je bilo sramota. Pesonja je vrlo brzo pronašao novi dom i obitelj koja ga obožava. Super se uklopio s njihovom mačkom i kćerkicom i vjerujemo da obožava svoj novi zauvijek-dom. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više