Slavna "žderačica muškaraca" nije izgledala sretno nakon sinoćnjeg susreta s bivšim

Foto: Splash News, Getty, Instagram

PAR je prekinuo po drugi put u veljači ove godine.


Radi se o 31-godišnjoj glumici Amber Heard i 46-godišnjem milijarderu Elonu Musku koji nikako nisu uspjeli pronaći način da njihova veza profunkcionira.



Par je u veljači prekinuo po drugi put, i to samo dva mjeseca nakon što su obnovili vezu, a sinoć su se sreli u Los Angelesu na zabavi koju je organizirala WME Talent agencija.



Nakon izlaska s iste, Elon je bio nasmijan od uha do uha, a Amber je izgledala vrlo neraspoloženo no samo oni znaju što se dogodilo tijekom tuluma.



Podsjetimo, Amber je vezu s milijarderom započela nakon nimalo lijepog razvoda od Johnnyja Deppa kojeg je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje tijekom višegodišnje veze.



Inače, glumica je od veze s Johnnyjem na glasu kao "žderačica muškaraca" koja ne zazire od ničega radi novca i slave, a brojni obožavatelji legendarnog glumca smatraju kako je od samog početka sve dobro isplanirala kako bi se dokopala njegovih milijuna.



Isto su tako mislili i štovatelji lika i djela Elona Muska koji su ga odmah počeli upozoravati na društvenim mrežama kako će ga plavokosa zavodnica uništiti, a nakon prekida, sam je u intervjuu za The Rolling Stones priznao kako mu je slomila srce kada je rekla da želi prekinuti.

"Upravo sam prekinuo s curom. Bio sam jako zaljubljen i jako sam povrijeđen. Mislim da je ona više prekinula sa mnom, nego ja s njom. Nikada neću biti sretan dok ne pronađem nekoga. Prazan krevet me ubija", iskreno je tada priznao milijarder za kojeg su mnogi mislili kako ima sve.



Amber je iz razvoda s Johnnyjem izašla bogatija za 10 milijuna dolara, iako i dalje tvrdi kako ju nikada nije zanimao njegov novac. Elon se pak dva puta rastao od glumice Talulah Riley, a s prvom suprugom Justine Wilson ima petero djece.