Ispovijest seksualne robinje iz Ukrajine: "Sedam godina me tukao i silovao svaki dan"

Foto: 123rf
 
BIVŠA manekenka iz Ukrajine pobjegla je od svog zlostavljača nakon sedam godina zatočeništva te opisala stravu koju je proživjela.
 
Nataša Serebrij (25) ispričala je za medije kako ju je prije sedam godina zatočio poslovni čovjek, poznat samo pod imenom Vjačeslav R. Rekla je da ju je svakodnevno tukao i silovao te da mu je rodila dvoje djece. Spala je na samo 38 kilograma i kada je stigla u bolnicu otkriveno je da ima lomove na rebrima, prsnoj kosti i prstima, te teško oštećene organe i ozljede glave, piše Daily Mail.
 
"Ponavljao je da sam za sve ja kriva, da me mora preodgojiti"
 
Nekadašnja ukrajinska ljepotica također pati od anemije. Ispričala je kako ju je "tiranin" stariji od nje 30 godina počeo tući mjesec dana nakon što su se upoznali i započeli ljubavnu vezu, kada je imala 18 godina. Rekla je kako mu je u početku vjerovala jer je bio "vrlo nježan i pažljiv" prema njoj.
 
Nataša je opisala kako joj je Vjačeslav prvo zabranio upotrebu telefona i bilo kakav kontakt s vanjskim svijetom. Kada je zatrudnjela, odveo ju je iz Ukrajine u Tursku i tamo skrivao. Tukao ju je i pred djecom, koja sada imaju 3 i 5 godina.
 
"Uporno je ponavljao da sam za sve ja kriva, da me mora preodgojiti kako bih znala ispravno postupati", izjavila je Nataša.
 
"Bila sam robinja. Nisam imala priliku pobjeći, uzeo mi je sve dokumente. Zabranio mi je razgovor s prijateljima i majkom te rekao da su oni loši za mene. Nisam smjela razgovarati ni sa susjedima. Tukao bi me i pred svojim poslovnim partnerima", ispričala je.
 
"Rekao je da pripadam njemu i da nikada neću pobjeći"
 
Vjačeslavov sin iz prethodnog braka vidio je zlostavljanje i prijavio sve turskoj policiji. Nataša je deportirana u Ukrajinu, ali Vjačeslav ju je kasnije našao u Kijevu.
 
"Rekao mi je da pripadam njemu i da mu nikada neću pobjeći, zgrabio me, bacio u auto s djecom i odveo u Rusiju. Držao me u kući u predgrađu Moskve duže od dvije godine, dok napokon nisam uspjela pobjeći."
 
Pobjegla je kada joj je napokon dozvolio da ode u bolnicu jer je bila u takvom stanju da se bojala da će umrijeti: "Mjesecima sam krvarila, bila sam iscrpljena." Bolničko osoblje prebacilo je Natašu u sklonište za žrtve nasilja, gdje se sada nalazi i oporavlja. 

Pročitajte više