I slavni imaju tajne: Tko je skupljao odjeću striptizeta, a tko frizirao mrtvace?

Foto: Guliver Image/Getty Images/Press

DANAS je moguće pronaći sve o svakom, a ako ste poznata osoba, svi znaju sve o vama. Ipak, postoje mnoge stvari koje možda ne znate o slavnim osobama u ovom tekstu.

Mackenzie Davis

Zvijezda novog "Blade Runnera" ima neobičan hobi - radi umjetnička djela koristeći izmet sova, a figurice od izmeta naziva "čarobnim stvorenjima".

Johnny Depp

Ime slavnog američkog glumca pojavilo se na mnogim špicama, ali zanimljivo je da ga možete pronaći i u imenu 505 milijuna starog fosila. Britanski znanstvenik i veliki Deppov fan, David Legg, fosilu je dao ime Kooteninchela deppi jer su ga kandže podsjetile na Edwarda Škarorukog.

Nolan Gould

U seriji "Moderna obitelj" možda glumi priglupog Lukea Dunphyja, ali to ne može biti dalje od onog što je u stvarnosti. Naime, Nolan je član Mense i na fakultet se upisao sa samo 14 godina.

>>>25 tajni zbog kojih slavne face više nećete gledati na isti način<<<

Stephen Fry

Danas je jedan od omiljenih njuški britanske televizije i mnogi obožavaju njegov profinjeni i promišljeni pristup brojnim temama, ali sa 17 godina bio je daleko od onoga što je danas. Naime, sa 17 godina završio je na tri mjeseca u zatvoru zbog krađe kreditnih kartica.

Johnny Ramone

Jedan od najutjecajnijih punk gitarista čitavog je života bio zagriženi republikanac, što se vjerojatno ne bi svidjelo njegovim liberalnim fanovima.

Judy Garland

Poznata glumica imala je fotografsko pamćenje. Bila je u stanju zapamtiti gomilu teksta nakon što bi scenarij pročitala samo jednom.

Muhammad Ali

Iako ga znate kao boksača, Muhammad Ali ili Cassius Clay glumio je u jednoj brodvejskoj predstavi. Zvala se "Buck White" i kritika ju je pokopala. Ipak, pohvalili su njegovu izvedbu.

Brad Pitt

Slavni glumac nekoliko je mjeseci radio kao vozač striptizeta. Isto tako, često bi im bio DJ, skupljao je njihovu odjeću, a nakon nastupa pobrinuo se i da striptizete budu plaćene.

Liev Schreiber

Zvijezda serije "Ray Donovan" imala je problematično djetinjstvo. Kad je bio mali, njegova ga je majka otela i odvela da s njom živi u komuni. Kasnije ga je od nje preoteo njegov otac. Jednom kada je sud odlučio da će o njemu brinuti majka, živjeli su u stanu bez struje. Nisu imali ništa i spavali su na podu.

Barack Obama

Bivši američki predsjednik daleki je rođak Jeffersona Davisa, prvog i jedinog predsjednika Konfederacije Američkih Država.

Douglas Adams

Autor "Vodiča kroz galaksiju za autostopere" svojevremeno je radio kao tjelohranitelj vladajuće obitelji u Kataru. To je bio samo jedan od poslova kojima se bavio, radeći na svojoj knjizi.

Jeremy Renner

Prema njegovim ulogama to možda ne biste zaključili, ali slavni glumac je radio kao šminker prije nego se prebacio na glumu.

Harry Styles

Slavni pjevač ima četiri bradavice.

Jack Nicholson

Legendarni glumac odrastao je s majkom i sestrom. Međutim, kad je imao 37 godina, Nicholson je doznao da je živio u laži. Njegova "majka" zapravo je bila njegova baka, a "sestra" njegova biološka majka.

Jamie Lee Curtis

Možda to niste znali, ali Jamie je prava inovatorica. Kasnih osamdesetih patentirala je multifunkcionalnu odjeću za djecu. Patent je istekao 2007.

Daniel Radcliffe

Harry Potter je pjesnik. Napisao je čak četiri pjesme za jedan časopis pod imenom Jacob Gershon.

Gordon Ramsay

On nije samo poznati kuhar već i trkač. Naime, više od deset godina Ramsey sudjeluje u brojnim maratonima, a 2013. sudjelovao je u triatlonu Hawaii Ironman i završio ga za nešto manje od 14 sati. Nakon toga osvojio je još dvije medalje.

Danny DeVito

Slavni glumac je iskusni frizer. No, postoji kvaka. Bio je frizer u mrtvačnici.

Tom Hanks

Omiljeni američki glumac veliki je obožavatelj i poznavatelj pisaćih strojeva. Štoviše, napisao je knjigu o pisaćim strojevima i radi se o zbirci priča koje se vrte oko njih. Ima ih preko 50 u vlastitoj kolekciji, a angažirao je i ljude da naprave aplikaciju koja vam omogućuje da na tabletima i računalima pišete kao na pisaćem stroju.

Martin Scorsese

Legendarni redatelj boji se broja 11. U mladosti je vjerovao da će se nešto loše dogoditi povezano s brojem 11. Danas izbjegava odsjedati u sobama na 11. katu, letjeti avionima koji su na neki način povezani s brojem 11, ne putuje 11. u mjesecu i slično.

Samuel L. Jackson

Iako ga uglavnom znamo po ulogama opakih likova, Jackson je tijekom studiranja bio cheerleader. Doduše, on tvrdi da ga je na to nagovorio cimer kako bi putovali u druge škole i upoznavali djevojke.

Papa Franjo

Mnogima omiljeni papa svojevremeno je radio kao izbacivač u jednom noćnom klubu u rodnom Buenos Airesu. S ovim papom nema zajebancije.

Pročitajte više