NOVI DETALJI Sin kojeg je ubio otac imao je zabranu pristupa, tukli su se, napadali nožem...

Foto: Facebook (na fotografiji ubijeni Sanjin Vujčić), Damir Spehar/PIXSELL

SANJIN VUJČIĆ, 41-godišnjak kojeg je jučer ustrijelio i ubio vlastiti otac, bit će sahranjen u četvrtak u 14 sati na bjelovarskom groblju, javlja bjelovar.live.

>> Otac ubio sina u Bjelovaru, otkriveni detalji ubojstva: "Došao je vidjeti dijete, izbio je sukob..."

O ubojstvu se oglasio i DORH na svojim stranicama, ali vrlo šturo.

"Dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru je, uz pomoć policijskih službenika Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, provela očevid smrtnog stradavanja hrvatskog državljanina (1977.) 12. veljače u Bjelovaru. (13. 2. 2018.)

S obzirom da je u tijeku provođenje potrebnih dokaznih radnji kao i kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja odlučnih činjenica vezanih za navedeni događaj, državno odvjetništvo ne može objaviti više informacija", stoji na stranicama DORH-a.

Upucao sina nakon svađe

Podsjetimo, sin se jučer poslijepodne dovezao pred očevu kuću kako bi vidio svoje dijete. Vujčić je bio rastavljen, a dijete je navodno s njegovom bivšom suprugom stanovalo kod djeda.

Sin se pojavio u očevoj kući, iako je imao zabranu pristupa. Došlo je do žestokog sukoba, a nakon toga i do ubojstva.

Prije tri mjeseca otac i sin su se sukobili ispred nogometnog stadiona NK Bjelovar. Otac je tada nasrnuo nožem na Sanjina koji je potom brutalno pretukao oca. Nakon incidenta ubijeni Sanjin otišao je na bolovanje. Prema pričama susjeda, to im nije bio prvi sukob - već su se navodno svađali i napadali često.

Istražni zatvor za oca ubojicu

Odmah nakon tragedije bjelovarska policija uhitila je oca ubojicu te je za njega zatraženo određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora. Odluka o tome očekuje se sutra.
 

Pročitajte više