FOTO Jennifer Aniston 49. rođendan slavila u uskim kožnim hlačama

Foto: Instagram

JENNIFER ANISTON proslavila je 49. rođendan te se odlično zabavila. Stilistica poznate glumice, Nina Hallworth, podijelila je na Instagramu fotke s proslave, kao i one na kojima se druži s bivšom kolegicom i bliskom prijateljicom Courtney Cox.

Jennifer, poznata kao ikona stila, pojavila se u crnom puloveru, preko kojeg su padali njeni plavi uvojci, i tamnosivim kožnim hlačama na koje je obula crne čizme s visokom petom. 

 
Bila je to jedna od nekoliko proslava koje je zvijezda Prijatelja priredila i na kojoj je ponovno uživala u društvu svoje menadžerice Aleen Keshishian, a održana je u domu Courtney Cox u Malibuu.
 
"Sretan rođendan mojoj sestri od druge majke", napisala je Aleen ispod grupne slike na kojoj pozira uz Jen i ostalo društvo.
 
 
Aniston je primila i tople rođendanske želje od svoje kolegice Reese Witherspoon uz sliku na kojoj glumi Jill Green, sestru Jeninog lika Rachel u seriji Prijatelji, a ispod koje stoji: "Sretan rođendan mojoj sestri s posla! Želim ti dan ispunjen ljubavlju i smijehom!"

Pročitajte više