Ovaj pas nije prestajao lajati i odbijao je otići u kuću, a razlog tomu ostavit će vas bez teksta

Foto: Facebook

OVA JE djevojka prije šest mjeseci udomila psića kojeg je pronašla na parkiralištu. Pružila mu je dom, zaštitu i ljubav, a nije ni sanjala da će joj jednoga dana uzvratiti na najljepši mogući način. Svi psi koji su udomljeni pokazuju zahvalnost za sve što njihovi vlasnici čine za njih. Najbolji su prijatelji i hrabri zaštitnici. Ovaj preslatki psić pokazao se kao više od toga.

Njegova ga je vlasnica izvela u večernju šetnju nakon koje ga je planirala okupati, no on je odbijao ići doma. Glasno je lajao i režao na travu i njegovoj vlasnici nije bilo jasno što se događa. Nikada se prije nije ponašao tako i odlučila je pričekati.

Nakon nekoliko minuta, počeo je potres od kojeg su se urušile zgrade. Njezina zgrada nije imala veća oštećenja, no u njezinoj kupaoni slomilo se debelo staklo od kojeg su mogli dobro nastradati. Njezin joj je psić spasio život i bit će mu zahvalna zauvijek. Ljudi kažu da životinje imaju magičnu moć predosjetiti stvari i događaje koje mi ne možemo i to je istina. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više