VIDEO Morgan Freeman i Tyrion iz Igre prijestolja repaju jedan protiv drugog, tko je pobijedio?

Screenshot: Youtube

PETER DINKLAGE, publici najpoznatiji po ulozi Tyriona Lannistera u seriji Igra prijestolja, sukobit će se s legendarnim Morganom Freemanom u reklami koja će biti emitirana na ovogodišnjem Super Bowlu.

Na početku reklame Peter stoji ispred kamina u velikoj dvorani koja podsjeća na scenografiju Igre prijestolja držeći u ruci vrećicu grickalica Doritos Blaze. Nakon što pojede jedan burito, počinje lip syncati veliki hit Chrisa Browna "Look At Me Now". Dok Peter hoda i "repa", prostorija oko njega plamti, a reper Busta Rhymes pjeva pozadinske vokale glumeći živi portret.

Scena se prekida kadrom zaleđene prostorije u kojem Morgan Freeman stoji s bocom napitka Mountain Dew Ice. Kad otpije iz boce, Freeman počinje s "repanjem" pjesme "Get Ur Freak On" Missy Elliot. Missy se također pojavljuje u reklami pjevajući njegove pozadinske vokale u formi žive skulpture od leda.

VIDEO Ross iz Prijatelja reklamira bombone, biste li ga uopće prepoznali?

Na kraju videa glumci stoje suočeni, a Freeman zaleđenim dahom gasi plamen koji gori na ramenu Petera Dinklagea. Dinklage ga ponovo pali jednim pokretom glave.  

Pročitajte više