Croatia Airlines uvodi direktne letove za Dublin, Muenchen i Kopenhagen, evo koliko će koštati karte

Foto: 123rf/Pixsell/Marko Prpić

NACIONALNI avioprijevoznik prvi put u svojoj povijesti uvodi direktan let za Dublin, glavni grad Irske u koji masovno bježe Hrvati.

Naime, danas su iz Croatia Airlinesa poslali priopćenje u kojem su se pohvalili da ove godine uvode tri nove linije: Zagreb - Dublin, Dubrovnik - Muenchen i Split - Kopenhagen.

Kako su javili iz Croatia Airlinesa, letovi na direktnoj liniji Zagreb - Dublin obavljat će se dvaput na tjedan, četvrtkom i nedjeljom.

Glavni razlog za novu liniju - sve više Hrvata koji odlaze u Irsku


Najavu direktnog leta iz Zagreba za Dublin danas je objavio i Irish Times, koji ističe kako je jedan od glavnih razloga za novu liniju povećan broj hrvatskih državljana koji iz Hrvatske odlaze u Irsku. Dosad su, naime, Hrvati za Dublin morali presjedati u Frankfurtu i drugim zračnim lukama. Kao drugi razlog za ovaj potez Irish Times navodi sve veći broj irskih turista koji dolaze u Hrvatsku.

Povratne zrakoplovne karte za letove na toj liniji od danas su dostupne za kupnju na web stranicama tvrtke po promotivnoj cijeni od 189 eura, odnosno od 219 eura za povezana putovanja iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule (preko Zagreba) u Dublin.

Još dvije nove linije, Dubrovnik - Muenchen i Split - Kopenhagen

Uz novi direktan let Zagreb - Dublin, Croatia Airlines od ove godine uvodi i sezonsku liniju Dubrovnik - Muenchen, na kojoj će se letjeti od 30. travnja pet puta na tjedan - ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom. Povratne zrakoplovne karte za letove na ovoj liniji dostupne su po cijeni od 129 eura za kupnju preko web stranica Croatia Airlinesa.

Među novostima je i linija Split - Kopenhagen na kojoj će zrakoplovi Croatia Airlinesa letjeti subotom, od 5. svibnja do 20. listopada ove godine. Iz Croatia Airlinesa ne navode cijene karata za ovu liniju.

Pročitajte više