VIDEO Vojnik je izveo čudo i vratio život u štene staro samo dva dana

Screenshot: YouTube

OVAJ je vojnik spasio život psiću starom samo dva dana. Psić je bio žrtva poplave. Kada su ga pronašli, nije pokazivao znakove života i mnogi bi ga ljudi proglasili mrtvim i jednostavno odustali. No ovaj je vojnik napravio upravo suprotno - odustajanje nije bila opcija i dao je sve od sebe da ga vrati među žive. Morao je biti jako nježan i oprezan jer se ipak radilo o štencu starom samo dva dana.

Njegovo je oživljavanje trajalo nekoliko minuta, no njima se činilo kao vječnost. Kada je malac konačno počeo davati znakove života, vojnik i njegov kolega bili su presretni. Psiću su se polako počeli zatezati mišići, a nakon nekoliko trenutaka otvorio je usta i to je bio znak da je konačno prisutan. Bilo je potrebno dobro ga zagrijati te hraniti na bočicu.

Ovaj se vojnik toliko uživio u cijelo spašavanje i na taj način zbližio sa psićem da ga je odlučio udomiti. No, nije samo vojnik zaslužan za to, i ovaj je psić pokazao da je pravi borac. Upravo zbog njegove naravi dao mu je ime Champion (prvak, pobjednik). Divno je vidjeti ljude koji su toliko ustrajni kada je u pitanju život slabijih bića. Sigurni smo da će ovaj maleni pobjednik imati predivan život, topao dom i ljubav kakvu svaki ljubimac zaslužuje. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više