"Ljubi je otvorenih usta": Amere uznemirila pusa Donalda i Ivanke, snimka otkriva što se dogodilo

Foto: Guliver Image/Getty Images

O ODNOSU Donalda Trumpa i njegove kćeri i savjetnice Ivanke već su ispisani brojni članci. Iako se američki predsjednik i njegova kći trude ostaviti dojam da su obični otac i kći, izjave koje je on ranije davao, poput onih da im je najdraža zajednička stvar seks te da bi hodao s njom da mu nije kći, ali i neugodne situacije otkako su ušli u Bijelu kuću, potaknule su svakakva govorkanja.

Ovih dana društvenim mrežama dijeli se screenshot čudnog poljupca koji su razmijenili. Naime, Ivanka je na jednom događanju u Coraopolisu u Pennsylvaniji najavila svog oca koji ju je nakon toga poljubio.

Ipak, snimka otkriva da je otac kćer poljubio samo u obraz, dokazujući da fotografija u nekim slučajevima ipak ne vrijedi 1000 riječi.

Možda se ljudi ne bi "lijepili" toliko za njihov odnos da on nije davao izjave poput ove: "Da, zbilja je posebna i prava ljepotica. Da nisam sretno oženjen i, znate, njen otac...".

Ili one o njenom potencijalnom fotografiranju za Playboy.

"Bio bih razočaran, ustvari ne, no ovisi što bi bilo u magazinu. Mislim da to Ivanka ne bi napravila, iako ima zaista lijepo tijelo. Rekao sam već, da mi nije kći, možda bih hodao s njom". 

Pročitajte više