Policija preko Facebooka tražila ovu mladenku, ona tek tad saznala što se dogodilo nakon vjenčanja

Foto: Facebook

SVI KOJI su se ženili ili udavali znaju koliko je truda i vremena potrebno za organizaciju savršenog vjenčanja, koje pak prođe gotovo za tren oka. Zbog toga su mladencima dragocjene vjenčane fotografije, na kojima su zauvijek sačuvani radost i uzbuđenje koje su osjećali tog dana.

Kaili iz australske Victorije dogodilo se ono najgore, njene vjenčane fotografije ukrao je potpuni stranac. Doduše, ona je za to doznala tek kad joj je policija javila da su njene vjenčane fotografije objavljene na Facebook stranci policijske postaje.

Krenimo ispočetka.

Četvrtog dana ove godine policija iz Queenslanda je na imanju 19-godišnjaka iz Logana pronašla USB na kojem su bile brojne vjenčane fotografije. Policajci su silno željeli fotke vratiti vlasnicima pa su na Facebooku objavili fotku mladenke i njenih djeveruša, nadajući se da će ih netko prepoznati. Međutim, ni Kaila ni njene djeveruše nemaju profile na Facebooku.

Nasreću, fotografiju je vidjela susjeda njene sestre i javila joj se. Do tog trena Kaila nije znala da su njene fotografije ukradene.

"Moja sestra je jedna od djeveruša i provalili su joj u auto prije tjedan i pola. Nije shvatila da joj je ukraden USB sve dok susjeda nije pokazala njenom mužu fotografiju s Facebooka", ispričala je Kaila za portal Mamamia.

Iako je imala druge fotografije vjenčanja, drago joj je što je dobila i ove. 

Pročitajte više