VLAŠIĆ NA UDARU NAVIJAČA I MEDIJA "Bio je toliko loš da su suparnici tugovali kad je zamijenjen"

Foto: Guliver Image/Getty Images

NIKOLA VLAŠIĆ dobio je priliku od prve minute na utakmici Evertona i West Broma (1:1), a malo je reći da tu priliku nije iskoristio.
 
Najskuplji igrač u povijesti Hajduka zamijenjen je već na poluvremenu i većina medija na Otoku proglasila ga je najlošijim igračem utakmice. 
 
"Beskoristan s loptom i previše predvidljiv. Zasluženo je izašao iz igre na poluvremenu", kritizira ga Liverpool Echo.
 
Football Insider dao mu je slabu peticu i naveo da nije bio nikakva opasnost po suparnički gol, da je vratar West Broma Ben Foster tugovao što bezopasni Vlašić izlazi iz igre te da je Everton izgledao puno bolje bez njega u drugom dijelu.
 
Embed from Getty Images
 
Razočarani su i navijači. Smatrali su ranije da je hrvatski ofenzivac nepravedno zapostavljen, ali euforiju što ga vide u prvoj momčadi brzo je zamijenilo veliko razočaranje njegovom igrom. Navijači su uvjereni da će se nakon ovakve partije Vlašić vratiti na klupu, možda čak i na tribine.
 
"Najgori igrač", "Prokockao je nekoliko obećavajućih situacija", "Pokazao je zašto ne igra, samo paničari", "Nije iskoristio sjajnu priliku koju je dobio", pišu razočarani navijači.
 
 
Ove sezone je u Premierligi 20-godišnji Vlašić nastupio devet puta, a i dalje čeka na prvi gol ili asistenciju. Nešto je bolji bio u Europskoj ligi gdje je ciparskom Apollonu zabio dva gola.
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više