Žanamari uz seksi fotku poručila fanovima: "Ne vjerujte svemu što vidite na Instagramu"

Foto: Instagram

ŽANAMARI PERČIĆ veoma je aktivna na Instagramu, no za razliku od svojih kolega, ona ne objavljuje fotke s egzotičnih destinacija te luksuznih putovanja, već fotke iz svog svakodnevnog života. U najnovijoj objavi objasnila je zašto je to tako.

"Klik, jedan kul filter i idemo dalje uživati u životu! Ljudi, koliko god zarazan bio Instagram ne vjerujte svemu što vidite. Velika je razlika između odlične fotke i fotošopirane fotke. Zaista se trudim prenijeti vam svoju svakodnevicu i svoju vibru, bez fejkanja, bez peglanja, bez fotošopiranja same sebe na hit destinacije na kojima uopće nisam i bez ogromnim slovima ispisanih fake majica skupih brendova na sebi... Moj je fetiš prirodnost, dobro svjetlo i poza u pokretu... Zaista obožavam fotografiju i u tome smo se Maky i ja također pronašli! Izazov mi je čak i u spontanim trenucima uloviti onaj savršeni... Ovo je jedna takva fotkica, a napravila sam je nakon posljednjeg live javljanja tu na Instagramu... Nisam na Bahamima niti Havajima... Nego sam pet minuta od svoje kuće podno Biokova i to cijenim više od svega! Gabica je još preluda da bismo se vozili s njom u avionu na daleke destinacije, ali zato pronalazim ljepotu i zen u onome što me okružuje svaki dan. Tko ovo može platiti? Sunce na obrazima, laganini naočalice i pogled na more... WOW!", napisala je Žanamari.

"Ti si jedna od rijetkih pjevačica koja nije podlegla kojekakvim estetskim operacijama prirodno si lijepa i zgodna tako da Photoshop nema tu što tražiti, totalno zračiš pozitivom i nadam se da će se tvoja osobnost i kvaliteta znati cijeniti", poručila joj je jedna pratiteljica.

 

Pročitajte više