Stipe Miočić odbrusio novinaru: "Želiš li da tebe udari Ngannou? Pogledaj mi oko!"

Foto: Screenshot 

STIPE MIOČIĆ obranio je pojas treći put zaredom i postao prvi borac kojem je to pošlo za rukom u UFC-ovoj teškoj kategoriji.

Stipe je u pet rundi bio uvjerljivo bolji od Francisa Ngannoua i slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Najdominantniji prvak u povijesti teške divizije na presicu nije stigao najbolje raspoložen jer je pretrpio teške udarce od Ngannoua u prve dvije runde, što je ostavilo traga na njegovu licu.

Na prvo pitanje novinara o Ngannouovu udarcu o kojem se toliko pričalo, Stipe je rekao: "Želiš li da tebe udari? Pogledaj mi oko!"

Kasnije se oraspoložio i odgovorio na još neka pitanja, između ostalog i smatra li se najboljim teškašem svih vremena.

"Ne zanima me što se događa, samo želim otići kući, svojoj ženi. Odmoriti se i uživati", rekao je Stipe na sva pitanja o budućnosti i sljedećoj borbi.

Odmah nakon meča objavio je da čeka prvo dijete.

Ngannou: Još ćemo se sresti

Francis Ngannou stigao je pred novinare vidno umoran i razočaran, ali pozitivan i skroman.

"Naučio sam nešto novo, ono što mi je nedostajalo, puno sam naučio. Ovo mi je bila posljednja lekcija u ovom sportu. Još nisam do sada odradio borbu od pet rundi. Ovo mi je bio prvi put. Pogriješio sam", rekao je Kamerunac.

"Stipe je bio čvršći nego što sam očekivao. Podcijenio sam ga. Pametan je borac i sjajan grappler. Još ćemo se sresti", rekao je između ostalog Ngannou.

"Iscrpljen sam, bio sam umoran nakon tri runde, ali mentalno sam bio tamo. Vjerovao sam da ga mogu nokautirati, ali tijelo nije pratilo moj um. Nije dovoljno imati moć nokautirati nekoga".

"Možda sam izgubio borbu, ali sam dao sve od sebe, to mi je najvažnije", dodao je izazivač.
 
Pogledajte cijelu presicu.

 

Pročitajte više