OVO JE HRVATSKA! Fotografija iz svlačionice otkriva sve

Foto: Instagram 

HRVATSKA rukometna reprezentacija slavi važnu i veliku pobjedu nad Norveškom u drugom krugu Europskog prvenstva (32:28).

 

 

U Areni su pali doprvaci svijeta, u utakmici koja je mogla pokopati cijelu generaciju i ključni cilj rukometnog Saveza proteklih godina - medalju na Europskom prvenstvu kod kuće.

Reprezentacija koja je u prvoj utakmici ostala bez kapetana Domagoja Duvnjaka imala je još teških trenutaka na turniru. Poraz od Švedske, provlačenje protiv Bjelorusije, crne rupe u igri i katastrofalan učinak vratara uvukli su nervozu u momčad Line Červara, no ona je rutinirano zaustavila najbolje kontraše svijeta i riješila se golemog pritiska. Iako ih tek čeka najveći derbi, utakmica s Francuzima... 

"Kada je Štrlek ukrao onu loptu i zabio s dva igrača manje na terenu, otpustile su se sve frustracije, to je bio ključan trenutak na turniru", rekao nam je kapetan Igor Vori nakon pobjede.

>>> VIDEO Štrlekova lopta koja je promijenila sve 

Otpuštanje energije najbolje se moglo osjetiti ispred svlačionice hrvatske reprezentacije u kojoj je vladao potpuni lom. Zlatko Horvat objavio je fotografiju koja govori sve. "Ovo je Hrvatska, hvala Zagrebu na ovolikoj potpori", napisao je Zlaja. 

 

Pročitajte više