Ovo je najbolja humoristična serija svih vremena, slažete li se s odabirom?

Foto: Imdb

POSJETITELJI stranica Ranker odabrali su najbolju humorističnu seriju svih vremena i prema njihovim glasovima to je serija - Prijatelji.

Ukupno je bilo skoro 570 tisuća glasova, a Prijatelji su uvjerljivo zauzeli prvo mjesto. Prijatelji su se emitirali od 1994. do 2004. godine te su veoma brzo postali jedan od najprepoznatljivijih televizijskih showova. 

Autori serije su David Crane i Marta Kauffman, a uloga u seriji među zvijezde je lansirala Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthewa Perryja, Lisu Kudrow, Matta LeBlanca te David Schwimmer.

Prema glasovima posjetitelja Rankera, druga najbolja serija svih vremena je Seinfeld, slijede Simpsoni, Kafić uzdravlje te Teorija velikog praska. Na šestom mjestu je serija U uredu, sedma je Lude sedamdesete, zatim MASH pa Kako sam upoznao vašu majku te na desetom mjestu Svi vole Raymonda.

Ovo nije prvo priznanje ovakve vrste za Prijatelje. 2013. godine našli su se na vrhu IMDB-ove liste najboljih serija svih vremena, a za sobom su tad ostavili Modernu obitelj, Roseanne, Punu kuću, Dva i pol muškarca te mnoge druge, sada već kultne serije.

Pročitajte više