SAVRŠENSTVO Chelsea slavio uz akciju sezone

Foto: Streamable (screenshot)

U PRVOM ligaškom susretu 24. kola engleskog prvenstva Chelsea je gostujućom pobjedom porazio Brighton. Londonski klub slavio je s 4:0, a pogotke vrijedne troboda postigli su Willian u 6., Eden Hazard u 3. i 77. te Victor Moses u 89. minuti utakmice.

Osobito upečatljiv zgoditak bio je djelo Wiliana u 6. minuti. Pogotku je, pak, prethodila jedna od estetski najljepših akcija u aktualnoj sezoni Premier lige, a njezini su potpisnici Michy Batshuayi, Eden Hazard i Willian.
 
Akciju je započeo Willian prodorom u Brightonovu veznu liniju. Eden Hazard nastavio ju je dodavanjem Michyju Batshuayiu koji je loptu ponovno proslijedio Willianu. Brzopoteznom kombinacijom napadačkog trilinga od sveukupno sedam kratkih dodavanja okončao je Willian spektakularnim pogotkom kojim je duplirao Chelseaovo vodstvo.
 
 
Chelsea je petnaestom, odnosno sedmom gostujućom prvenstvenom pobjedom privremeno preuzeo treću poziciju s dvanaest bodova manje od vodećeg Manchester Cityja. Brighton se, pak, nalazi na 16. mjestu s tri boda više iznad relegacijske zone.
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više