"Odveo sam zgodnu ženu u krevet, kad se skinula ispalo je da ima penis. Ipak smo se poseksali..."

Screenshot: Youtube

DEIDRE SANDERS, kolumnistica Suna koja svojim čitateljima odgovara na zamršena pitanja koja se tiču njihovih privatnih života ovaj put se susrela s muškarcem koji se našao u prilično bizarnoj situaciji.

On je, naime, odveo kući ženu koju je upoznao u noćnom klubu, a nemalo se iznenadio kad se skinula i pokazala da ima penis. Usprkos prvotnom šoku imali su, kako on tvrdi, odličan seks, a on je trenutno prilično zbunjen oko svoje seksualnosti.

Draga Deidre:

Imam 46 godina i uvijek sam bio heteroseksualan. Bio sam u braku 24 godine prije nego što sam se razveo, a nikad nisam imao prigovora na svoju izvedbu u krevetu.

Nedavno sam izašao sa starim prijateljem, a nakon što smo obišli pubove, on mi je predložio da odemo u gay bar.

Isprva nisam bio oduševljen, ali nagovorio me tvrdeći da tamo dolaze ljudi raznih orijentacija i da je atmosfera zaista odlična.

Kad smo stigli, morao sam se složiti. Mjesto je bilo živahno, glazba odlična, a atmosfera je bila nevjerojatna. Zaista sam se počeo zabavljati.

U jednom trenu mi je prišla djevojka i počela plesati sa mnom. Imala je oko 35 godina, predivan osmjeh i ogromne oči. Kad me zamolila da je počastim pićem, znao sam da imam šanse.

Kad je moj prijatelj otišao, pozvala me k sebi. Čim smo stigli k njoj počela me skidati i povlačiti na krevet.

Nakon što je skinula donje rublje, imao sam što i vidjeti. Imala je golem penis, a pokraj nje sam se osjećao kao kralj svijeta.

Sljedećeg me jutra probudila s poljupcem i šalicom čaja. Nakon što smo izmijenili brojeve, otišao sam kući.

Sad mi neprestano šalje poruke i želi da se ponovno vidimo.

Dolazim u iskušenje, ali što to govori o meni? Nakon svih ovih godina, zar sam sad postao gay?

Deidre odgovara:

Nije to toliko jednostavno. Naša je seksualna orijentacija puno fluidnija nego što mislimo.

Nije neobično da muškarac ili žena koji su se dugo smatrali heteroseksualnima osjete privlačnost prema istom spolu.

U ovom se slučaju radilo o nekom tko je izgledao kao žena sve dok nisi shvatio da ima muške genitalije. Vjerojatno je riječ o transvestitu ili transseksualcu.

Ako ti se svidjelo, ne vidim zašto mu ne bi dao priliku. Ipak, kao sa svakim novim partnerom, savjetujem ti da ideš polako i da koristite zaštitu.  

Pročitajte više