SRBIJA NIJE POMOGLA HRVATSKOJ Norvežani prvi do pobjede u drugom krugu, Srbi ispali

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

PRVU utakmicu drugog kruga Europskog prvenstva u Hrvatskoj odigrali su rukometaši Srbije i Norveške. U zagrebačkoj Areni slavili su Norvežani 32:27.
 
Norveška je u drugi krug prenijela dva boda, a Srbija je bila bez bodova i s malim šansama za prolazak dalje. Ipak, Srbija je mogla pomoći Hrvatskoj koja je nakon poraza od Švedske u teškoj situaciji. Na kraju, ništa od pomoći jer je Srbija nakon sjajnog prvog poluvremena pala u drugom pa će Hrvatska do polufinala morati težim putem, vjerojatno sa svim pobjedama u drugom krugu.
 
Srbija je u ludom prvom poluvremenu, u kojem je u prvih 10 minuta postignuto 20 golova, odlično izgledala protiv jednog od favorita za medalju. Nekoliko puta je vodila, a na odmor je otišla s neriješenim rezultatom (17:17). 
 
Prvi gol u drugom poluvremenu zabila je Srbija, ali je nakon toga suparniku dopustila seriju 5:0 i do kraja utakmice više nije bilo povratka.
 
Sagosen je s osam golova predvodio Norvežane, dok su po pet golova u poraženoj momčadi zabili Šešum i Beljanski.
 
Srpski navijači u Areni
 
U zagrebačkoj Areni nalazilo se i nekoliko navijača sa srpskim zastavama, a spiker je uoči utakmice pozvao malobrojne domaće navijače da se prema gostima lijepo ponašaju.
 
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više