Željka, zatvori oči, pozlit će ti: Ovaj par ne samo da spava s mačkom, nego radi i mnogo više od toga

Foto: Facebook/Elizabeth Woods-Darby

LUCY SCHULTZ i njen partner Steve iz Denvera, Colorado, nisu imali pojma da su posljednjih dana društvene mreže u Hrvatskoj gorjele od fotografija kućnih ljubimaca na krevetima, trosjedima, dvosjedima i drugim "ljudskim" površinama.

Početkom siječnja otišli su u lokalni azil za napuštene životinje i kući se vratili s prinovom - preslatkom malom mačkom. S obzirom na to da se Lucy bavi fotografijom, a ima i istančan smisao za humor, zajedno s partnerom odlučila se našaliti i prinovu u obitelji popratiti nizom fotografija, baš kao što mnogi roditelji čine nakon porođaja.

U duhovitoj galeriji koja je pritom nastala, Lucy je "rodila" mačkicu, "podojila" je pa je pustila da joj zaspi u naručju. Na krevetu, naravno, baš poput prave ljudske bebe.

Galeriju je popratio i komentar s detaljima o dužini i težini mace, a njena je objava privukla toliku pozornost da su je prenijeli brojni američki mediji, uz preko 75 tisuća shareova na Facebooku.

Komentari su mahom pozitivni.

Što bi o svemu rekli urednici portala koji je nedavno za crnu budućnost Hrvatske optužio baš kućne ljubimce u krevetu, možemo samo nagađati.

Pročitajte više