Beus Richembergh: Otkriveni su oni koji su mi prijetili likvidacijom, džaba ste krečili jer me ušutkati ne možete

Foto: Hina, Facebook

SABORSKI zastupnik i potpredsjednik Kluba zastupnika GLAS-a Goran Beus Richembergh objavio je na svom Facebook profilu kako je dobio informaciju da je policija ušla u trag osobama koje su mu prijetile likvidacijom.

"Neslužbeno mi je priopćeno da je policija ušla u trag četvorici 'junaka' koji su meni i obitelji prijetili likvidacijom. Očekuju ih prijave Državnom odvjetništvu, a za to kazneno djelo im je zapriječena kazna do 3 godine zatvora.

Dakle, dragi 'obožavatelji', osobito vi koji ste pogonjeni 'kršćanskom ljubavlju', opremljeni avatarima svetačkih sličica i proustaških insignija, pripadnici 'minken-bojne' i koji ste mobilizirani preko opskurnih filofašističkih i klerikalnih grupa na društvenim mrežama, džaba ste krečili jer me ušutkati ne možete.

I dalje ću vama i vašim mentorima redovito ići na živce. Želim vam prosvjetljenje u čovjekoljublju, mir u srcu i red u glavi", napisao je.


Podsjetimo, nakon Praljkovog samoubojstva krajem studenoga, Beus Richembergh je na svom Fejsu prokomentirao incident u sudnici i poručio kako njegova stranka neće sudjelovati u odbacivanju pravomoćne presude haškog tribunala. Ustvrdio je da je za njega neprihvatljivo da se za ratnog zločinca u saboru održava minuta šutnje. Nakon toga počeo je dobivati ozbiljne prijetnje, među kojima je bila i fotografija pištolja.

"Izbost ću te na otvorenoj cesti majmune jebani", "Sve ću ti pojebat zaredom kurvin sine jebem ti mrtve tvoje", "Nemoze ti niko vise pomoc pocmi se molit majmune", "Metnicu ti kalibar 9x19 izmedu ociju kujo", "Imam tocno 7metka prvo cu ti zenu ubit picko", neke su od poruka koje je primio. Dodaje kako je dobio stotine ogavnih i primitivnih uvreda.

Pročitajte više