Novinar optužio Ariel da sisama traži probleme, odgovorila mu je u ime svih žena na svijetu

Foto: Guliver Image/Splash

ARIEL WINTER odavno je naviknula na činjenicu da je njeno bujno poprsje u prvom planu gdje god se pojavila, no dok zlobne komentare inače obično ignorira, na vrlo ozbiljne kritike jednog novinara ipak je odlučila odgovoriti.

Poljski novinar Ivo Widlak tvitnuo je, naime, dvije fotografije prelijepe glumice u društvu njenog dečka Levija Meadena, samo kako bi je povezao s dvjema aktualnim holivudskim kampanjama, #MeToo i #TimesUp.

 


"Problem sa seksualnim zlostavljanjem u Hollywoodu je dublji no što mislite. Uzmimo primjerice Ariel Winter: pitam se zašto je uopće odjenula tu haljinu. Ako izbaciš sise na izvol'te, nemoj se iznenaditi kada ti ih neki tip pokuša pošlatati", napisao je Widlak u jeku brojnih skandala o seksualnom zlostavljanju.

 



"Imaš pravo. Valjda ne bih trebala biti iznenađena. A ako je to ono što bih trebala očekivati, onda valjda i on može očekivati da ga svojom lijepom malom nogom u visokoj peti odalamim ravno među noge. Moje tijelo je samo moje, bez obzira na to što imam na sebi. Žene nisu predmeti. Točka", odbrusila je Widlaku 19-godišnja glumica i dobila golemu podršku javnosti.

Pročitajte više