Evo što je Vujović rekao nakon dramatičnog dana

Foto: Hina

NAKON poraza od Bjelorusije i Njemačke, prvu i najvažniju pobjedu ostvarili su rukometaši Slovenije na Europskom prvenstvu. Momčad Veselina Vujovića lako je svladala Crnu Goru s 28:19 u zagrebačkoj Areni i time se plasirala u sljedeću fazu natjecanja. 

Bio je ovo dramatičan dan, u kojem su čelnici Saveza odlučili kako Slovenija ipak neće napustiti natjecanje, a onda je stigla i pobjeda nad Crnom Gorom...

"Nismo mogli očekivati da za 30 minuta pobijedimo reprezentaciju koja isto želi u drugi krug. Bili smo emotivno istrošeni nakon Njemačke, trebalo nam je da uđemo u ritam i imali smo malo problema u obrani", rekao je Vujović nakon pobjede protiv svoje domovine pa nastavio...

 
"U drugom poluvremenu smo napravili bolji blok, odigrali čvršće. Naravno, bilo je nekih tehničkih pogrešaka u napadu i to od iskusnih igrača, ali dobro. Hvala našoj publici i čestitam Crnogorcima", poručio je Vujović.
 
Slovenija će u sljedeću fazu prenijeti jedan bod...
 
"Idemo iz utakmice u utakmicu. Bit ćemo mirni i nadam se da ćemo ispraviti propuste i nas i drugih koji su se dogodili u prvoj rundi, ali imamo još puno do polufinala", zaključio je izbornik Slovenije. 
 

Pročitajte više