PAYET LAŽNJAKOM OZLIJEDIO VRATARA "Ne znam što je više povrijeđeno - njegov ego ili koljeno!"

Foto: YouTube (screenshot)

OLYMPIQUE MARSEILLE sinoć je na Vélodromeu s 2:0 porazio Strasbourg. Iskoristivši Monacov remi s Niceom (2:2), trećim uzastopnim trijumfom izbio je na drugu poziciju ligaškog poretka. 

Pogotke za deveterostrukog prvenstvenog francuskog prvaka postigli su Clinton N'Jie u 79. minuti i Dimitri Payet osam minuta kasnije.
 
Utakmicu je, pak, ubilježila bizarna ozljeda Strasbourgova vratara Alexandrea Oukidje. Naime, Dimitri Payet je u 87. minuti efektnim driblingom nadmudrio Alexandrea Oukidju i poentirao za 2:0, odnosno za potvrdu Marseilleove pobjede.
 
U pokušaju da zaustavi Dimitrija Payeta, Alexandre Oukidja isprva je krenuo na desnu, a potom punom težinom tijela brzopotezno na lijevu stranu, nakon čega je povrijedio koljeno.
 

 
Dok su suigrači slavila Dimitrija Payeta zbog lucidnog poteza, Alexandreu Oukidji bila je ukazana liječnička pomoć. Ubrzo je bio iznesen s terena, a između vratnica ga je zamijenio Landry Bonnefoi. 
 
Marseilleovi mnogobrojni navijači na svojim su Twitter profilima glorificirali lažnjak Dimitrija Payeta, ponajboljeg igrača francuskog prvoligaša. 
 
 

Pročitajte više