Razlog zbog kojeg je ovaj muškarac zatražio razvod toliko je gnjusan da mu je teško zamjeriti

Screenshot: Youtube

MUŠKARAC iz Tajvana nedavno je zatražio razvod od svoje supruge nakon deset godina braka zbog doista neuobičajenog razloga.

On je, naime, tvrdio da njegova uskoro bivša supruga nad njim provodi psihičku torturu jer se pere samo jednom godišnje, a također samo ponekad opere kosu i zube.

Njen manjak osobne higijene bio je vidljiv i prije braka, kad se kupala samo jednom tjedno, ali nakon vjenčanja stvari su se znatno pogoršale.

Prvo je tjedno kupanje prešlo u mjesečno, a zatim se prorijedilo na dva puta godišnje. Kad je došla do jednom godišnje, odlučio je da mu je dosta.

Njene loše higijenske navike utjecale su im i na seksualni život, te su se seksali samo jednom godišnje, a on smatra da zbog toga nikad nisu imali djecu.

Također su oboje nezaposleni, zbog čega žive u siromaštvu, a njena majka im je povremeno pomagala s plaćanjem računa.

"Imao sam priliku raditi kao zaštitar, ali me Lin uvjerila da je to ponižavajući posao te da bih umjesto toga trebao ostati kod kuće i brinuti se za njenog starog oca. Zbog toga nisam u stanju platiti zdravstveno osiguranje, a ne mogu si priuštiti čak ni odlazak zubaru", ispričao je za Taipei Times.

Kad se 2015. uspio zaposliti i preselio, tvrdi da se Lin već nakon mjesec dana pojavila na njegovom poslu zahtijevajući da da otkaz.

Lin se, s druge strane, protivi razvodu, tvrdeći da se na njegovom poslu pojavila samo zato što joj nije odgovarao na pozive, te da su ga njeni roditelji tretirali kao vlastitog sina.

Sudac je odobrio zahtjev za razvod, no Lin ima pravo uložiti žalbu.  

Pročitajte više