FOTO Jeste li skužili ogromnu promjenu u izgledu Kolinde Grabar-Kitarović?

Foto: Hina/FAH/Facebook

KOLINDA Grabar-Kitarović posljednjih godina više je sličila travel blogerici nego ozbiljnoj predsjednici, ako je suditi po njezinim fotografijama. Pucala je selfieje, obilazila modne revije, putovala i često nosila garderobu kakvu državnice nemaju u svom ormaru.

>>FOTO Kolinda u čipkastoj haljini izgleda kao snaša iz češkog filma<<

 >>Nikad mršavija Kolinda ukrala pozornost estradnjacima na modnoj reviji<<

>>FOTO Kolinda u Azerbajdžanu obukla najizazovniju haljinu dosad<<

Bilo je tu dekoltea, cvjetnog uzorka, zavodljivih crvenih haljina, a modu je furala najviše u periodu kada je skinula višak kilograma. Ako bacimo pogled unatrag, vidljivo je da se najviše trudila za Trumpa.

>>Kolinda je baš jako smršavila, a fotke to dokazuju<<

 >>FOTO Crvena čipka za Trumpa: Kolinda ne prestaje šokirati modnim odabirima<<

Jedna od haljina koje se pamte bila je i ona koju je odjenula na inauguraciju Aleksandra Vučića kada je potpuno zasjenila prvu damu Tamaru.

Ipak, izgleda da je predsjednicu netko posavjetovao da se smiri i počne odijevati kao ostale političarke. Tomu svjedoče fotografije nastale u proteklih nekoliko mjeseci. Predsjednica je nakon afere "kvarcanje" okrenula ploču i trendovske krpice zamijenila ozbiljnim komadima u kojoj ne privlači poglede Instagramuša i modnih kritičara. Kad ne nosi dres, oblači se u skladu s godinama i pozicijom.

Iako je bilo za očekivati da će se posebno picnuti za, recimo, Vladimira Putina, Kolinda je odjenula neutralnu zelenu kombinaciju koja nije privukla posebnu pažnju.

Jednako smjerna otišla je i kod Erdogana.

Nije se bacila u modni egzibicionizam ni pri susretu s Borutom Pahorom.

Ni danas u Sarajevu Kolinda nije bila za Instagram. Mora se priznati da se doista uozbiljila, što se tiče mode, a je li to prolazna ženska faza ili trajni odabir, vidjet ćemo u avanturama koje tek slijede.

 

Pročitajte više