Nakon što joj je bivši dečko priznao da ima novu curu, ona izašla van u grudnjaku

Foto: Getty, Instagram

37-GODIŠNJA glumica nikada nije izgledala bolje.


Radi se o crnokosoj ljepotici Oliviji Munn koja je sinoć bila jedna od uzvanica partyja koji je organizirala slavna dizajnerica Stella McCartney.



Radilo se o lansiranju njezine nove, jesenske kolekcije, a dotična je na jednom mjestu okupila brojne poznate dame, kao što su pjevačice Katy Perry i Christina Aguilera, glumica Kate Hudson te manekenke Miranda Kerr i Rosie Huntington-Whiteley.



No crnokosa Olivia plijenila je najviše pozornosti u baršunastom grudnjaku koji je nosila na zanimljivu kombinaciju nešto širih hlača i jakne u istoj boji.



Olivia je kombinacijom istaknula raskošni dekolte te utegnuti trbuh, a ovo je bila zanimljiva kombinacija jer glumicu najčešće viđamo u haljinama.



No, Olivia je bila sinoć zanimljiva i zbog činjenice što je njezin bivši dečko, igrač američkog nogometa Aaron Rodgers upravo potvrdio vezu s profesionalnom vozačicom Danicom Patrick na Instagramu.

Šuškalo se kako je Aaronu smetala medijska pozornost koju je njihova veza dobivala, a problem je bila i činjenica da njegova obitelj navodno nije mogla smisliti glumicu.



Istina ili ne, sada je manje važno, a Olivia doista nikada nije izgledala bolje.