Sve ljubavi Nataše Janjić: Zbog nje je Lokas ostavio trudnu ženu, a ljubovala je i s ginekologom

Foto: Instagram

LJUBAVNI život Nataše Janjić u posljednjih deset godina je jako buran, a njezine veze počinju i završavaju pred očima javnosti. Lijepa splitska glumica došla je u žižu javnosti kada je počela vezu s oženjenim Joškom Lokasom, a njihova ljubavna priča i raspad njegovog braka tjednima su punili novinske stupce.

Ali, krenimo redom. 2009. godine Nataša Janjić igrala je u filmu "Kenjac" redatelja Antonija Nuića i par se zaljubio na filmskom setu. Veza nije dugo potrajala, točnije raspala se pred premijeru filma na kojoj se Nataša nije pojavila. Uskoro su uslijedila šuškanja da je glumica u vezi s Joškom Lokasom.

Par se upoznao na setu serije "Mamutica", a uslijedila je medijska afera godine. Joško je zbog Nataše ostavio trudnu suprugu Ivanu, a Natašu je oženio 2012. godine.

Brak je potrajao godinu i pol dana, a nakon razvoda Nataša je utjehu našla u ginekologu Marku Kisiću i činilo se da je napokon sretna i zadovoljna. Međutim, i tu je puklo jako brzo te su lijepu glumicu počeli povezivati s njezinim kolegom Goranom Bogdanom. Ta veza nikad nije potvrđena, a Nataša se ljutila na pitanja novinara o ljubavnoj vezi s popularnim Hercegovcem.

U istom periodu glumicu su spajali s Petrom Strugarom jer su se držali za ruke na prosvjedu podrške kurikularnoj reformi. Istog ljeta, Nataša je uplovila u vezu sa Samirom Šećerkadićem, produkt dizajnerom na čiji su šarm osim nje pale i brojne druge ljepotice. Veza je potrajala godinu dana, a nakon prekida Nataša se upustila u ljubav s Perom Mrnarevićem s kojim je raskinula krajem prošle godine.

Pročitajte više