Najgori seks: "Mislila sam da će svršiti za nekoliko minuta, ali brzo sam poželjela umrijeti od srama"

Ilustracija: Instagram

THE CUT redovito u svojoj seriji "Sex Negative" donosi neromantičnu i nepoželjnu stranu seksa. U njoj ljudi otvoreno i bez cenzure progovaraju o svim detaljima seksualnih odnosa koje bi najradije zauvijek zaboravili.

Ova djevojka doživjela je jedan takav seks, a svoju ispovijest odlučila je podijeliti.

"Kad sam imala 21 godinu nekoliko mjeseci zabavljala sam se sa starijim tipom (imao je 30). Jedne večeri prespavala sam kod njega i sljedeće jutro probudila sam se i zbilja morala pišati. No kako sam bila ušuškana i bilo mi je ugodno, pokušavala sam se uvjeriti da mi se ne piša baš toliko. Tad se on probudio.

Odmah je inicirao seks i nisam ga zaustavljala - sa samo 21 godinom bilo mi je nemoguće ponižavajuće da muškarcu od 30 godina kažem da se mora smiriti da bih ja pišala. (Osim toga, seks kad vam se piša je dobar?) Plus, seks s njim uvijek je bio isti - u misionarskoj pozi i brzo gotov, pa sam mislila da će svršiti za nekoliko minuta pa ću poslije ići u WC.

Išlo je dobro, minutu ili dvije - stiskala sam se i nadala se da će brzo svršiti. A onda, niotkud, počela sam pišati svud oko sebe. Ne znam kako se to dogodilo. Nije bilo nikakvog fizičkog upozorenja, postojao je samo moment u kojem nisam piškila u krevet i moment u kojem jesam.

U potpunoj panici pokušala sam leći na mrlju koja je postajala sve veća, ali onda smo oboje skočili jer - popiškila sam se po nama. 

Nekoliko trenutaka šutjeli smo stojeći iznad kreveta. Pitala sam se je li moguće da sam ejakulirala. Nikad mi se to nije dogodilo, ali čula sam da je "squirtanje" slično pišanju i jako sam htjela vjerovati da mi se to dogodilo. No tad sam shvatila da više nemam ogromni pritisak u trbuhu s kojim sam se probudila to jutro.

Na kraju, on je probio led i izgovorio pitanje za 64 tisuće dolara. Nisam mu svjesno odlučila lagati, ali morala sam to izgovoriti - rekla sam mu da sam ejakulirala. Ali nekako, taj 30-godišnji muškarac nije čuo za žensku ejakulaciju. Probala sam mu to objasniti, ali jednostavno nije bio uvjeren. Na kraju sam odustala, vjerojatno jer sam izgledala kao da ću se rasplakati, što mi je bila dobra prilika da odem u kupaonicu i isperem sa sebe mokraću.

Dok sam išla prema kupaonici, uhvatila sam ga kako skeptično promatra mrlju poput nekog Sherlocka Holmesa za tjelesne izlučevine. A tad je umočio dva prsta u mrlju pa ih je prislonio na nos i pomirisao. Bila bih sretnija mrtva. 

Srećom, nikad više o tome nismo pričali, ali to može biti i jer smo se nakon toga viđali još samo dva tjedna."

Pročitajte više