Kylie Jenner je bila surogat majka Kim i Kanyeu?

Foto: Instagram

MEĐU obožavateljima se javila nova teorija o trudnoći najmlađe sestre Kardashian-Jenner.

37-godišnja starleta Kim Kardashian i njezin suprug Kanye West postali su sretni roditelji treći put posredstvom surogat majke, što je Kim potvrdila prije nekoliko sati na Instagramu te na službenoj stranici.



Kardashianka je podijelila svoju fotografiju ispod koje je napisala "majka troje djece" te dobila puno čestitki obožavatelja.

Bebica je rođena 15. siječnja te se radi o djevojčici, a odmah se pojavila priča kako je Kylie prošlog petka zaprimljena u bolnicu s trudovima, iako nikada nije potvrdila glasine da je trudna, no činjenica jest kako ju nitko nije vidjeo mjesecima, čak ni na društvenim mrežama na kojima je bila vrlo aktivna.

Sve je počelo s komentarom na jednoj Facebook stranici koja se zove The Morning Breathers, gdje je jedan član objavio screenshot dopisivanja s prijateljem koji radi u bolnici u kojoj je viđena Kylie.

Nekoliko dana kasnije, Kim postaje majka treći put... Slučajnost ili ne, ostaje nam pričekati kako bismo saznali jer nešto je specifično za obitelj Kardashian - kod njih baš ništa ne može ostati tajna.

Pssst! Od Božića se šuškalo kako 19-godišnja Kylie nosi djevojčicu jer je njezino raskošno božićno drvce imalo samo roze kuglice po sebi.