Splitska policija privela sumnjivca za nedavno propucavanje mladića

Foto: Index

SPLITSKA policija uhitila je 21-godišnjaka kojeg povezuju s prošlotjednom pucnjavom na Škrapama. Tom prilikom je pred svojom kućom ranjen 26-godišnji Miho F. Metak mu je prošao kroz jednu te završio u drugoj nozi. Do dolaska policije Miho F. se metka ipak uspio riješiti. Sam ga je izvadio i bacio. Policija ga nije pronašla.

21-godišnjaka su priveli temeljem zatvorenog kruga indicija. Odmah prvog dana pojavila se mogućnost da je upravo on pucao na Mihu F., koji je bio potpuno nekooperativan te s policijom uopće nije htio surađivati. Policiji je prvo kazao da se sam ozlijedio čisteći oružje. Njih dvojica navodno su već dulje u svađi.

Osumnjičeni 21-godišnjak trebao bi popodne biti priveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. Zasad se slučaj vodi kao pokušaj ubojstva, no moguće je da se do ispitivanja kvalifikacija i promijeni. Zanimljivo je da je osumnjičeni mladić prije pola godine također bio pucao. Tada je ranjen njegov vršnjak, metak ga je pogodio također u nogu. Napadu je prethodila svađa oko situacije u prometu.

 

Pročitajte više