Pitali smo vas s koliko ste godina izgubili nevinost, jedan vaš odgovor posebno nas je iznenadio

Foto: Instagram

PRIJE nekoliko dana postavili smo vam pitanje "S koliko godina ste izgubili nevinost?" kako bismo saznali slažu li se iskustva čitatelja Indexa s jednom studijom Durexa koja je pokazala da Hrvati u prosjeku gube djevičanstvo s 17,3 godine.

Pokazalo se da je najviše vas prvi put stupilo u seksualni kontakt s 18 godina, točnije 14 posto, dok je 13 posto vas nevinost izgubilo sa 17 godina. Sa 16 godina prvi je seks imalo 11 posto vas, slijede zatim oni koji su ga prvi put doživjeli s više od 23 godine pa manje od 15. Pet posto vas nevinost je izgubilo s 21 godinom, a najmanje je onih koji su prvi put spavali s nekim u dobi od 22 i 23 godine.

Međutim, ono što nas je najviše iznenadilo je to da je postotak glasača u anketi koji su još uvijek djevci jednak postotku onih najmnogobrojnijih koji su nevinost izgubili s 18 godina - 14 posto. Dakle, sljedeća najbrojnija skupina u anketi bili su oni koji još nisu doživjeli prvo seksualno iskustvo.

U anketi je do trenutka izvlačenja prikupljeno 15.388 glasova.

Inače, spomenuta studija Durexa pokazala je da najranije nevinost gube Islanđani, s 15,6 godina, dok najduže čekaju Malezijci - dok ne napune u prosjeku 23 godine života.

Pročitajte više