Warriorsi ponovno bolji od Cavsa, Bogdanović solidan u pobjedi Pacersa

Foto: Getty Images/Guliver Image

CLEVELAND Cavaliersi nakon tri vezana poraza ugostili su aktualne NBA prvake Golden State Warriorse.

Cavsi su se nadali da će prekinuti crni niz protiv najvećih rivala, ali klub hrvatskog košarkaša Ante Žižića ponovno je izgubio. Curry, Durant i društvo slavili su 108:118.
 
Prva četvrtina bila je dosta zanimljiva, Cavsi su uspjeli održavati prednost pa su na kraju prve dionice vodili 37:35. U drugoj četvrtini aktualni doprvaci nastavljaju sa solidnom igrom te na odmor  odlaze sa sedam poena prednosti (64:57).
 
Treća četvrtina bila je dosta uzbudljiva, Warriorsi su ubacili u brzinu više te su uspjeli povesti (91:93) prije ulaska u posljednju četvrtinu.
 
Iako nisu briljirali u posljednjoj četvrtini, Golden State Warriorsi došli su do svoje najveće prednosti na utakmici (+14). Cavsi jednostavno nisu mogli ništa protiv Warriorsa koji su na kraju zasluženo odnijeli pobjedu.


 
Cavse je predvodio LeBron James s 32 poena, šest skokova i tri asistencija. Prvo ime kod gostiju bio je Kevin Durant s 32 poena, pet skokova i čak osam asistencija.
 
Sinoć su na parketu bili i Indiana Pacersi našeg Bojana Bogdanovića. Na gostovanju kod Utah Jazza slavili su 94:109.
 
Pacerse je do pobjede predvodio sjajni Oladipo s 28 koševa, šest skokova i sedam asistencija. Hrvatski košarkaš u dresu Indiane Bojan Bogdanović za 28 minuta ubacio je deset poena te dodao četiri skoka i dvije asistencije.
 

>Dario Šarić svojom jedinom tricom na utakmici gurnuo Philadelphiju prema pobjedi


U nešto ranijem terminu na terenu je bio i Dario Šarić. On je u dresu Philadelphije slavio protiv Toronto Raptorsa 117:111. Hrvatski reprezentativac je sudjelovao s 11 poena (šut za dva 2-5, trica 1-5, slobodna bacanja 4-4), sedam skokova te po jednom asistencijom, osvojenom loptom i blokadom za 33 minute provedene na terenu.

Pročitajte više