"Žena je položila i ne zna na ručni mjenjač": Najpopularniji oglas tjedna dobro će vas nasmijati

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo dvije nekretnine i tri automobila. Apartman u Maksimiru je lijep i povoljan, a kuća u Samoboru je pravi primjer odlične kombinacije luksuza i izvrsne lokacije. U kategoriji automobila hrpu vaših pregleda su skupili atraktivni Audi A5 i moćni Porsche Cayenne, ali na prvom mjestu se ipak našao mali Rover 200. Vlasnik automobila naglasio je da ga prodaje jer mu je žena položila vozački ispit, a ne zna voziti auto s ručnim mjenjačem!

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 50 tisuća puta!

5. Apartman u Maksimiru

Ovaj apartman veličine 22 metra kvadratna nalazi se u Zagrebu, u maksimirskim Ravnicama i može biti odlična investicija. Izgleda jako lijepo i smješten je u blizini svih bitnih sadržaja. Izuzetno blizu je Poljoprivrednog, Šumarskog i Ekonomskog fakulteta, a tu su i teniski centar, bolnica te tramvajska i autobusna stanica. Prodaje se hitno po cijeni od 42.000 eura.

4. Kuća u Samoboru

Ovaj interesantan oglas se definitivno isplati pogledati. Kuća ima više od 500 metara kvadratnih stambene površine i dolazi s više od 160 m2 natkrivenih i nenatkrivenih terasa s kojih se pruža prekrasan pogled na okolicu, a čak i na zagrebačku katedralu. Luksuzno je uređena, a sastoji se od velikog salona, više spavaonica te 5 kupaonica s hidromasažnim kadama i saunom. Okućnica se prostire na pola hektara i redovito je održavana. Kuća nudi pravi luksuz i mir, a prodaje se za 1.750.000 eura.

3. Audi A5 Coupe

Jedan od najljepših Audijevih A5 modela na našem oglasniku prodaje se za 22.900 eura. Redizajn iz 2008. godine dolazi s 3.0 TDI motorom od 239 konjskih snaga i ima pogon na sva 4 kotača. Izvrsno izgleda s maskom od Audija S5 te felgama od RS6, a dolazi i s još dosta dodatne opreme koja je u potpunosti navedena u oglasu. Do sada je prešao 145.000 kilometara i izgleda savršeno očuvano.

2. Porsche Cayenne Magnum

Ova Porscheova zvijer od 340 konjskih snaga prešla je 217 tisuća kilometara, a još uvijek je jako očuvana i novom vlasniku dolazi u super stanju. Osim što izgleda fantastično, auto ima i instaliran te atestiran plin s dva isparivača. Registriran je do rujna, pun je opreme i spreman je za vožnju bez ulaganja.

1. Rover 200

Razlog prodaje: žena je položila vozački i ne zna na ručni mjenjač. Ovaj zanimljivi oglas u prošlom je tjednu skupio najviše pregleda. Ponajviše zahvaljujući povoljnoj cijeni i izvrsnom stanju u kojem se automobil nalazi, ali vjerujemo i da je nesvakidašnji razlog prodaje također pridonio popularnosti oglasa. Ovaj lijepi autić registriran je do lipnja, troši 5 do 6 litara i ne zahtjeva nikakva ulaganja. Prodaje se za 1.400 eura, a moguća je i zamjena za automatik.

Pročitajte više