Dosta vam je velikog grada? Izdvojili smo pet najpopularnijih oglasa za povoljne kuće

Foto: Index Oglasi

PRIMIJETILI smo da je na Index Oglasima u posljednje vrijeme povećan interes za oglasima u kategoriji Kuće i zato smo odlučili izdvojiti neke od oglasa koji su proteklih tjedana skupili najviše vaših pregleda.

Svih pet izdvojenih kuća imaju nekoliko zajedničkih dodirnih točaka. Prije svega, svaka od njih je putem naše Facebook stranice pronašla put do preko 100 tisuća ljudi, sve su iznimno povoljne i nijedna od njih se ne nalazi u velikom gradu. Pogledajte ih!

Kuća u okolici Samobora

Ova kuća smještena je u okolici Samobora u naselju Galgovo. Velika je 200 metara kvadratnih, a dolazi i s pomoćnom zgradom od 37 m2 te gospodarskom zgradom veličine 80 m2. Površina cijele parcele iznosi 1.008 kvadrata, a na njoj se još nalaze vrt i voćnjak. Za sve objekte postoji uporabna dozvola, a nekretnina se ističe i dobrom lokacijom jer su u blizini autobusna stanica, ambulanta i vrtić. Prodaje se za 36.500 eura.

Tri kuće na Kupresu

Ovo je oglas koji se apsolutno isplati pogledati. Tri kuće na Kupresu prodaju se za samo 40 tisuća eura! Kuće se nalaze između centra i novog skijališta i sve tri imaju građevinsku dozvolu. Prva kuća ima tri etaže, druga je nesređena u blokovima, a ima prizemlje i kat dok je treća drvena kuća.

Kuća u Gorskom kotaru

Tražite li nekretninu koja je povoljna i kvalitetna onda ovaj oglas definitivno morate pogledati. Za samo 35 tisuća eura možete imati vrlo dobru kuću koja je odmah useljiva. Stambena površina iznosi 110 metara kvadratnih, a nalazi se na parceli od 496 m2. U prizemlju su kuhinja s blagovaonicom, ostava, garaža i drvarnica, na katu su dvije sobe, dnevni boravak i kupaonica, a u potkrovlju je tavan.

Posjed u Lumbardeniku

Ovo je zaista jedinstvena ponuda! Zemljište od 5.800 m2 prodaje se za 58.000 eura, a uz njega besplatno dolazi i kuća od 160 metara kvadratnih. Da bi ponuda bila još posebnija tu je i akcija "Dovedi kupca i osvoji 5.800 eura!”. Na ovom posjedu se može realizirati bezbroj ideja, a idealan je i za turističku djelatnost. Uz povoljnu cijenu, najveće prednosti ove nekretnine su čisti i svježi zrak, izvorska voda, optimalna nadmorska visina i pogled koji odmara.

Imanje pokraj Zagreba

Za samo 49 tisuća eura prodaje se kuća sa svim priključcima poput vode, struje i telefona te kompletno imanje sa svim pratećim zgradama i zemljištem. Kuća je velika 184 metra kvadratna, nalazi se na blagom brežuljku, a udaljenost od Zagreba je svega 20 minuta. Jasno je zašto je ova objava došla do čak 180 tisuća ljudi i ako ste zainteresirani svakako trebate požuriti jer kuća sigurno neće još dugo biti na tržištu.

Na adresi http://www.index.hr/oglasi/ se možete potpuno besplatno registrirati i predati oglas za vašu nekretninu. Na našem oglasniku se apsolutno ništa ne naplaćuje pa tako ni predaja oglasa u kategoriji nekretnina.

Pročitajte više