VIDEO Ova maca spasila je smrznutu bebu

Screenshoot: YouTube

MASHA je maca lutalica koja nema svog doma, za nju su se brinuli stanovnici grada Obninsk. Ova maca postala je heroj Rusije radi onoga što je napravila. U svojim svakodnevnim lutanjima gradom naišla je na kartonsku kutiju. Znamo da su mace ljubiteljice kutija, no ova je bila posebna. U kutiji je bilo ostavljeno novorođenče, na ekstremnoj hladnoći.

Masha je odmah znala da je beba u opasnosti i legla je na nju kako bi je zagrijala, a onda je počela mjaukati što je glasnije mogla u nadi da će je netko čuti i doći pomoći bebi. Jedna gospođa čula je Mashu kako mjauče i znala je da nešto nije u redu te je krenula prema mjestu odakle zvuk dolazi. Prvo je mislila da nešto nije u redu s Mashom, no kada je došla do napuštenih kutija, ostala je u šoku.

Masha je ležala uz bebu i grijala je, pokraj bebe je bilo ostavljeno par pelena i bočice s hranom. Gospođa Lavrova je odmah obavijestila policiju i hitnu pomoć. Bebu su brzo smjestili na toplo i krenuli u bolnicu, no Masha nije smjela s njima. No, ova divna i hrabra maca se nije dala smesti i trčala je za vozilom hitne pomoći sve do bolnice.

Masha je djelovala jako zabrinuto i satima je čekala ispred bolnice da se beba vrati. U bolnici su se pobrinuli za bebu koja je svom srećom bez ikakvih ozljeda i dobro napreduje, a Masha je postala pravi heroj i stalno dobiva najbolje poslastice. Mace kao Masha su dokaz da su one vrlo brižna stvorenja.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više