Elon Musk bio na orgijama milijunaša Silicijske doline i mislio da je to kostimirana zabava

Foto: Gulier Image/Getty Images/Instagram

NAKON što je autorica Emily Chang u svojoj knjizi Brotopia otkrila da milijunaši iz Silicijske doline redovito organiziraju seks tulume prepune alkohola i droge na kojima često dolazi i do orgija, otkrilo se da je na jednom takvom tulumu bio i Elon Musk.

>>>"Muškarci jebu, žene najebu": Milijunaši Silicijske doline orgijaju na seks zabavama punim droge<<<

No, Elonov doživljaj tih milijunaških orgija nešto je drugačiji od doživljaja drugih uzvanika. Da je Elon bio na takvom tulumu, otkrio je bloger Paul Biggar koji je u jednom postu napisao da nije vidio eksplicitno ponašanje, no da je vidio da je osnivač Tesle i Space X-a bio tamo.

Elonovi predstavnici za Business Insider potvrdili su da se Elon našao u domu poduzetnika Stevea Jurvetsona, iz tvrtke DFJ, gdje se takav tulum odvijao, no da je, pazite sad ovo, Elon mislio da je to poslovna kostimirana zabava te da je otišao u jedan ujutro.

"Elon je na zabavi bio nekoliko sati, napustio ju je oko jedan sat ujutro nakon što je razgovarao o tehnološkim i građevinskim tvrtkama s nekoliko poduzetnika iz DFJ-a. Njegov je dojam bio da je riječ o poslovnoj zabavi s kostimiranom temom, a ne o seks tulumu. Nije bilo indikacija da će to postati seks tulum nakon što on ode", objasnili su u priopćenju.

Bloger Biggar, koji je taj tulum napustio oko ponoć i pol, također tvrdi da dotad nije bilo eksplicitnog ponašanja. "Nisam vidio ni seksa ni droga", napisao je. "Otišao sam oko ponoć i pol, a pretpostavljam da ti seks tulumi ni ne počinju dok ovi dosadni ne odu kućama. Nisam znao da je to seks tulum, bilo mi je dosadno pa sam otišao", zaključio je.

Emily Chang u knjizi je napisala da su takvi tulumi tipični prikaz muške moći na kojima je omjer žena i muškaraca uglavnom dva naprema jedan. "Žene sudjeluju na tim tulumima da unaprijede svoj život. One su niža klasa u Silicijskoj dolini", priznala joj je u razgovoru jedna žena, visoko pozicionirana u Silicijskoj dolini.

Pročitajte više