Stiže treća kolekcija Heidi Klum posvećena vječnom komadu

Foto: Promo

LIDL i Heidi Klum će 5. ožujka lansirati treću kolekciju "Esmara by Heidi Klum" - #LETSDENIM.

Nakon velikog uspjeha prve dvije kolekcije supermodela Heidi Klum i Lidla, uskoro stiže i treća kolekcija imena #LETSDENIM, a tema joj je omiljeni klasik – traper.

Kolekcija sa sobom nosi i jednu novost - liniju odjevnih predmeta za mlade djevojke i djevojčice. Modno nadahnuće stiže iz Los Angelesa, koji je Heidi odabrala za svoj drugi dom.

LETSDENIM kolekcija je vedra poput Malibua, jednostavna kao Venice i blistava poput Hollywooda. Žensku liniju koja se sastoji od 21 dijela i liniju za djevojčice koja se sastoji od osam dijelova možete kupiti od ponedjeljka, 5. ožujka, u razdoblju od tjedan dana u svim Lidlovim trgovinama, po odličnim cijenama.

"Oduvijek sam bila veliki obožavatelj trapera. Možete ga odlično kombinirati u mnogim prigodama: ponekad posve ležerno, a ponekad i u nekoj elegantnijoj kombinaciji. #LETSDENIM kolekcija odraz je te svestranosti i odlično se uklapa u sve stilove", ističe Heidi Klum.

Kada su u pitanju modne kombinacije, traper omogućava baš sve.

Bez obzira na to radi li se o pripijenim trapericama i ležernoj traper košulji ili o trendi džoging varijanti s traper jaknom u dvobojnoj izvedbi, s ovim ključnim komadima traper dokazuje svoju raznolikost. Fino pleteni puloveri s natpisima, prugaste majice i šarene prugaste čarape kolekciji daju veselu i živopisnu notu. Kolekcija za djevojke i djevojčice dopunjena je i otkačenim tregericama, maštovitim majicama s kapuljačom i kabanicama u nježnim bojama. Maštovita, urbana i dinamična, potpuno u stilu L.A.-a, ova kolekcija jednostavno prenosi životnu vedrinu po kojoj je Heidi poznata.