VIDEO Stjuardesa uhićena u avionu s pola milijuna dolara u kešu

Screenshot: Youtube

STJUARDESA indijske kompanije Jet Airways uhićena je nakon što je policija u njenom kovčegu pronašla gotovo pola milijuna dolara koje je navodno pokušala prokrijumčariti iz zemlje, piše Daily Mail.

Nakon što su dobili dojavu o mogućem krijumčarenju na letu iz Delhija prema Hong Kongu, indijska policija pretražila je prtljagu dvadesetpetogodišnje Devshi Kulsehersthe.

Osim njene garderobe i kozmetike, pronašli su 480.200 dolara (oko tri milijuna kuna) u snopovima novčanica od 100 dolara, umotanih u aluminijsku foliju kako ne bi bili vidljivi na radaru.

Na objavljenoj snimci vidi se kako stjuardesa prestrašeno gleda policajce dok oni vade zamotuljke novca iz njene prtljage.

Nakon uhićenja otkrila je kako je novac krijumčarila za čovjeka iz New Delhija, Amita Malhotru, koji bi joj davao jedan posto provizije za prenošenje novca u Hong Kong gdje bi kasnije kupovao zlato i tako prao novac.

Njih su se dvoje sprijateljili prije šest mjeseci kad je on avionom putovao u Indiju. Dok mu je posluživala piće, on joj je ponudio dodatnu zaradu koju je ona brzo prihvatila.

Policija sumnja da je i ostatak kabinskog osoblja bio uključen u švercanje.  

Pročitajte više