"Dala sam dečku dopuštenje da se poseksa s drugom djevojkom i sad mi je jako, jako žao"

Ilustracija: Instagram

JEDNA 30-godišnja djevojka dečku je dala dopuštenje da se poseksa s djevojkom u koju je bio zaljubljen, a zatim je tu odluku požalila. Jedne večeri napila se i poslala joj poruku na Facebooku, a sad joj je zbog toga toliko neugodno "da bi mogla umrijeti". Njezinu ispovijest s Reddita prenosimo u cijelosti.

"Počela sam izlaziti s tipom koji je sad moja ljubav života. Odlučili smo ne biti ekskluzivni. On je vrlo seksualno i emocionalno zreo; nije ljubomorna osoba. Ja sam izuzetno nesigurna i neprestano brinem da će bilo koji partner kojeg imam naći nekog boljeg i ostaviti me... Uglavnom jer mislim da je većina žena ljepša, više cool i uspješnija od mene. (Na terapiji pokušavam raditi na svom problemu s ljubomorom).

Dakle, bio je u svom rodnom gradu i imao je šansu spetljati se s djevojkom o kojoj je uvijek maštao u srednjoj školi. Dan prije nego se to dogodilo nazvao me i pitao bi li bilo u redu da se s njom poseksa. Htjela sam biti cool pa sam mu dala blagoslov. Rekao mi je da sam sjajna i da je riječ samo o seksu... Ispunit ću mu želju i nemam što brinuti...

Sljedeći dan nazvao me i rekao: 'Ok, ona je pod tušem u svojoj hotelskoj sobi. Još uvijek mogu odustati ako ti je nelagodno.' Rekla sam mu da ne odustane. Sljedećih sat vremena (!) osjećala sam kao da imam nakovanj na prsima, čekajući da nazove i zamišljajući njihov seks.

Nazvao je oko dva sata poslije. Mislio je da sam ok pa mi je dao detalje. Najgori dio nije bio seks nego to što su se ljubili i mazili neko vrijeme nakon toga. Masirali su se i milovali tijela. Uspjela sam se suzdržati na telefonu, ali bila sam slomljena. 

Kad se vratio, rekla sam mu da, iako mi je ideja bila ok na početku, više jako, jako nije. Bila sam ljubomorna, ranjiva i slomljena srca. Ispričao se i rekao mi da nikad to ne bi napravio da je znao da ću biti toliko uznemirena. Stvar je u tome da sam mu rekla da to napravi i ne krivim ga za to. 

Pet mjeseci kasnije još uvijek me to izjeda ponekad. Pričaju i dopisuju se (normalno za dva stara prijatelja), i ja ne pitam o čemu pričaju ni ne gledam njegov telefon, no samo kad čujem njezino ime, osjećam da me steže u prsima i svi oni osjećaji se vrate.

Pet mjeseci kasnije, ja sam pijana, stalkam je na Facebooku i odlučim joj poslati poruku (ugh). Bila je to poprilično prijateljska poruka, u kojoj sam rekla da sam bila njegova djevojka i da sam znala da su se seksali. Priznala sam joj i da sam još uvijek ljubomorna na nju i da sam pomislila kako će mi biti lakše ako je upoznam. Napisala sam joj i da nema nikakvu obvezu odgovoriti mi. Eh, izgleda da ne koristi Facebook jer nije ni pročitala poruku. Osjećam da me steže u prsima i totalno mi je žao zbog toga. Da bar mogu vratiti vrijeme... Osjećam se kao glupo dijete, a imam 30 godina."

I gave my boyfriend “permission” to fuck another girl and now I regret it...and drunkenly facebooked her from confession

Pročitajte više