Pacijent u Srbiji ispao iz vozila Hitne pomoći pa ga je pregazio drugi auto

Foto: Google Street View

GORAN Mitić poginuo je u petak nakon što je ispao iz vozila Hitne pomoći u Srbiji, a zatim ga je pregazilo drugo vozilo.

56-godišnji Mitić je prije mjesec i pol imao moždani udar. U petak je iz bolnice u Vranju poslan vozilom Hitne pomoći u Niš na dodatne pretrage. Nesreća se dogodila oko 8 sati kod Džepa u Grdeličkoj Klisuri, na putu Vranje-Niš, javlja Blic.

"Od mog Gorana ništa nije ostalo, ispao je iz kola Hitne pomoći i pregažen je nasred magistrale. Idem do kraja, tužit ću odgovorne u Zdravstvenom centru u Vranju jer su oni krivi za njegovu smrt", govori Mitićeva supruga Slađana.

"Udario u šleper"

"Vozač hitne je najvjerojatnije krenuo preticati preko pune linije, ali kada je vidio vozilo iz suprotnog smjera, da bi izbjegao direktan sudar, vratio se u svoju traku i udario u šleper. Od siline udarca, Mitić je ispao iz vozila Hitne na magistralu, a potom je na njega naletjelo vozilo i pregazilo ga", javlja izvor iz Kurira i dodaje da je Mitić preminuo na mjestu, dok je medicinska sestra lakše povrijeđena. U nezgodi je sudjelovalo još jedno teretno vozilo makedonskih registracijskih oznaka koje je udarilo u zaštitnu ogradu.

"Sin mi rekao da je Hitna brzo vozila, da je udarila u taj šleper i da je Goran ispao iz vozila. Čula sam da je odmah poginuo i da je potom preko njega prešlo jedno vozilo", priča očajna supruga Slađana Mitić.

"Ništa od njega nije ostalo. Sve je smrskano! Tužit ću Zdravstveni centar u Vranju, makar se i zadužila. Tjerat ću do kraja, dok sam živa, da istjeram pravdu jer ovo je neizdrživo", priča Goranova supruga.

Pročitajte više