Mladić u Mostaru pretukao i oteo djevojku, nitko ne zna gdje su

Screenshot: YouTube

ALDIN Š. u noći s nedjelje na ponedjeljak, oko dva sata iza ponoći, presreo je auto u mostarskom naselju Konjusi i iz njega izvukao 23-godišnju djevojku, piše Bljesak.info.

Nakon što ju je izvukao iz auta, oborio ju je na pod i izudarao. Potom ju je uvukao u svoje vozilo i udaljio se u nepoznatom pravcu. Kako se neslužbeno doznaje, s djevojkom je bio u vezi.

No ovo nije prvi put da Aldin Š. ima probleme sa zakonom. Zapravo, policija je proteklog tjedna uhitila Aldina Š. kojega su sumnjičili za pucnjavu, pokušaje razbojništava i seriju krađa, među kojima su i akumulatori iz osobnih vozila, ali nije mu određen pritvor.

Aldin je tada naoružan plinskim pištoljem pucao na čuvara u mostarskom naselju Zalik, koji je čuvao radne strojeve na gradilištu pokraj novog kružnog toka prema mostu Avenija - Sutina.

Dalje je svoj razbojnički pohod nastavio pokušajem krađe akumulatora iz osobnog vozila u naselju Vojno. Nakon što je vlasnik vozila osujetio krađu, razbojnik, koji je nedugo prije toga bio pušten iz pritvora, pištoljem je zaprijetio i pobjegao, ostavivši preneraženog i šokiranog vlasnika vozila.

Policija ga je uhitila, ali pucnjava, prijetnje ni pokušaji razbojništava nisu bili dovoljni da Aldin na dulje vrijeme završi iza rešetaka.

Pročitajte više