Najpopularniji auti na oglasima: Lada za 300 i Audi za 11.000 eura

Foto: Index Oglasi

SVAKOG ponedjeljka za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo čak pet automobila. Bilo je tu nekoliko zanimljivih nekretnina, zanimali su vas i domaći suhomesnati proizvodi iz srca Slavonije, ali vašu pažnju su u prošlom tjednu najviše privukli automobili. Volkswagen predstavljaju Passat i Golf VI, atraktivni Mercedes E-klase se također našao na listi, a tu je i genijalna Lada koja se prodaje za samo 300 eura. Ipak, na prvom mjestu našao se Audi A4 koji izgleda zaista prekrasno, a posebno se istaknuo malim brojem prijeđenih kilometara s obzirom na godište automobila.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 50 tisuća puta!

5. VW Passat

Ovaj VW Passat od 120 konjskih snaga registriran je još punih godinu dana, odlično je očuvan i lijepo je opremljen. Prodaje se za 14.999 eura, za gotovinu je moguća i korekcija cijene, a vlasnik bi pristao i na zamjenu za jeftinije vozilo. Passat je očuvan, ima nove zimske gume, a od važnije opreme su tu navigacija, tempomat, parkirni senzori, start – stop sustav, itd.

4. Mercedes E55 AMG

Ovu Mercedesovu zvjerku od čak 476 konjskih snaga se isplati barem pogledati. Auto izgleda super atraktivno, odlično je očuvan i opako je brz, a prodaje se za okruglih 100 tisuća kuna. Vlasnik automobila je autodijagnostičar pa omogućava kupcu i provjeru na testeru, a dodaje i da auto prodaje samo zbog toga što želi kupiti CL 600.

3. Lada 2105

Lada 2105 u vrlo dobrom stanju za 300 eura svakako zvuči interesantno. Auto je ispravan i u voznom stanju, a vlasnik kaže da je udoban te da ima odličan i jak motor. On je tek drugi vlasnik ovog legendarnog automobila koji je ukupno prešao stvarnih 97.400 kilometara.

2. VW Golf VI

Tražite li odlično opremljeno vozilo koje se nalazi u top stanju onda je ovo pravi oglas za vas. Golf VI iz 2011. godine ima 170 konjskih snaga, prešao je 128.000 kilometara, a registriran je do lipnja. Dolazi s bogatim paketom GTD plus opreme, a uvijek je uredno servisiran u ovlaštenom servisu. Prodaje se za 14.500 eura, a zamjene su isključene.

1. Audi A4

Kada ovakva limuzina u gotovo 10 godina prijeđe tek 134 tisuće kilometara onda je jasno da imamo hit oglas. Isplati se posjetiti ga i pogledati fotografije koje dovoljno govore o očuvanosti automobila. Audi izgleda zaista prekrasno, dolazi s Ambiente paketom opreme, a pokreće ga 2.0 TDI motor od 140 konjskih snaga. Vaš može biti za 11.300 eura.  

Pročitajte više