Piše: S.S. | 19.06.2018. 19:00

VIDEO Pogledajte kako izgleda kada lavić daje puse

Screenshot: YouTube

MALENI lav je star svega pet tjedana, a čovjek koji se brine o njemu je navratio do ureda i oduševio sve djelatnike. Vjerujemo da se nitko od nas ne bi mogao suzdržati od ispuštanja onog poznatog "aaawww" kada vidite koliko je prekrasan i koliko se voli maziti te, više od svega, davati puse.

Ako niste znali, mladi lavovi po tijelu imaju pjege koje do godine dana starosti izblijede. U rijetkim slučajevima se zna dogoditi da pjege ostanu vidljive i kod odraslih lavova, ali one su uvijek neupadljive, vidljive samo iz neposredne blizine. Nakon razdoblja skotnosti od oko četiri mjeseca lavica se sklanja iz čopora i na skrivenom mjestu koti do četiri slijepa mladunca teška oko 1,5 kg i velika oko 50 cm.

Mladunci ostaju u skrovištu šest do osam tjedana i za to se vrijeme samo majka brine o njima. Ovaj malac ostao je bez svoje mame i o njemu se brinu prekrasni volonteri. Mi mu želimo puno sreće, zdravlja i ljubavi.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

NAJNOVIJE
NAJČITANIJE