"Neymar je rekao ocu i prijateljima da želi u Real"

Foto: Getty Images / Guliver Image

SAMO godinu dana po dolasku u PSG iz Barcelone za rekordnih 222 milijuna eura Neymar bi mogao napustiti Pariz. Gotovo da ne prođe ni dan a da se ne pojavi informacija kako će Brazilac u budućnosti postati igrač Real Madrida.

Predsjednik svjetskog, europskog i španjolskog prvaka Florentino Perez želio ga je dovesti još iz Santosa, ali ga je Barcelona preotela kontroverznim transferom zbog kojeg je Sandro Rosell na kraju završio u zatvoru.

> PEREZ ZOVE NEYMARA "U Realu ćeš lakše osvojiti Zlatnu loptu"

Perez ni sada ne skriva želju da ostvari cilj i dovede službeno trećeg najboljeg nogometaša na svijetu, a cijeli transfer bit će realiziran već na ljeto, tvrdi novinar AS-a Ignacio Miguelez.

"Neymar želi ići u Real, i to već sljedećeg ljeta. On to govori prijateljima, rekao je to i ocu. Apsolutno želi u Real jer ne želi više ostati u Parizu. Ovo bi mogla biti njegova posljednja sezona u PSG-u", ispalio je Miguelez.
Neymar je već na Parku prinčeva imao sukobe s Edinsonom Cavanijem i trenerom Unaijem Emeryjem, a navodno mu je već dosadio život u Francuskoj. Podsjetimo, on je stigao u PSG kako bi izašao iz sjene Lionela Messija te osvojio Zlatnu loptu.
 
Do sada je odigrao 18 utakmica za francuskog doprvaka te zabio 15 golova uz 11 asistencija. 
 

Pročitajte više