"ŠARIO DARKIĆ JE NEMOĆAN!" Westbrook brutalno zakucao u lice Hrvatu i "preimenovao" ga

Foto: Getty Images/Guliver Image

VELIKU DRAMU na utakmici Oklahoma City - Philadelphia (119:117) obilježio je i Dario Šarić. Nažalost, po lošem, iako je odigrao dobro. 

U meču sa čak tri produžetka postigao je 16 poena, a imao je još i osam skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte. 
 
Iz igre je gađao 7/16 (43 posto), dok je za tricu bio duplo gori 2/9 (22 posto) i upravo je jedan njegov promašaj šuta iz daljine bio koban po Sixerse.
 
Sekundu prije kraja prvog produžetka, pri rezultatu 102:102, Šarić je opalio za tricu i pobjedu svoje momčadi, ali je promašio pa je nakon još dva produžetka tijesno slavio Thunder. 
 
Upravo je u posljednjem, trećem produžetku, Šarić bio akter situacije koja mu neće ostati u lijepom sjećanju.
 
Ali zato hoće Russellu Westbrooku. Jedan od najboljih košarkaša svijeta, aktualni MVP te specijalist za triple-double učinke, sve to pokazao je i na utakmici u kojoj je svoju momčad vodio do pobjede s 27 poena, 18 skokova i 15 asistencija.
 
Šarića je u spomenutom produžetku otpuhao sjajnim potezom. Ispod svog koša je uzeo loptu Covingtonu i onda nakon "coast to coast" prodora ne samo izdržao suparnikov nalet nego i jednom rukom zakucao u lice hrvatskom asu Sixersa. 

Šibenčanin se samo odbio od igrača koji je zakucao i loptu i njega.
 
Dvorana Philadelphije je utihnula, a Westbrook je zasluženo likovao radeći bijesne grimase. Jer ipak je ovo bilo "najljuće zakucavanje ikad", kako su ga Amerikanci prozvali na društvenim mrežama.
Westbrookov "angriest dunk ever" zapanjio je i televizijske komentatore, koji su zapanjeno komentirali kako je protiv takvog prodora bio nemoćan "Šario Darkić":

Pročitajte više