Narod se već naRIPovao zbog Oliverove smrti te će neko vrijeme počivati u miru

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

VELIKA je povika na RTL-ov splitski ogranak koji je objavio vijest da je umro Oliver. Procuri i mokraća, a kamoli neće vijest! Vrpoljiš se, stiskaš, misliš da ćeš izdurat, ali uteče. Lažu političari, lažu portali, lažemo sami sebe, pa nam tuđa laž utoliko teže padne. Zlobna pogotovo. A šta da je Oliver pročitao da je umro? Je li ga moglo kolpat? Srećom, život mu nije u opasnosti- tvrdi njegova supruga. Valjda Oliver ne prati portale, pa ne zna ni šta mu supruga izjavljuje. Narod se već naRIPovao, te će neko vrijeme počivati u miru. Kao da je bilo lako pronaći odgovarajuću pjesmu za fejsbučki Zid plača? Nekima je Oliverova "smrt" donijela stotinjak lajkova, a to nisu imali otkad su "naziđali" fotografiju tek rođene bebe. Život i smrt donosi lajkove, ostalo i nije neka vijest. Svi su se prilagodili novonastaloj situaciji, pa se redaju citati iz turskih serija-Sve će biti u redu! Drži se! Vjeruj u sebe! Bog te blagoslovio! Ne odustaj!

Naravno, to se piše onako, a ne jer je Oliveru život u opasnosti. Neki nisu mogli vjerovati da bi nakon teške bolesti iznenada umro. Naprotiv, očekuje se da Oliver živne, tim više jer ga željno iščekuju u Makedoniji, Dubaiju i Mezopotamiji. Neki se prisjećaju kako su ga upoznali za šankom, što je drugima nevjerojatno. Neki se prisjećaju i da su Grdovića upoznali ispod šanka, ali to nikome nije nevjerojatno ni čudno. Čudno je da Grdović ne procuri.

Najnovija vijest je da je Oliver živ. Neki misle da ga mrtvim proglašavaju oni koji su htjeli koncert u Beogradu. Drugi ga smatraju patriotom jer nije išao u Beograd. Oliver je principijelan, pa nikad nije nastupio ni u Kadijinoj glavici. A ne kao Tereza Kesovija koja je plakala skupa s publikom u Sava Centru, koja je propatila i oprostila (se s vlastitom mržnjom). Severinu nitko ne proziva jer ona po Srbiji ne širi dobar glas, već.....ljubav. Sve što (p)o njoj procuri samo je prikazuje življom negoli se činila. Maja Šuput je probala biti zagorenija verzija Severine, ali Majin dobar glas se teško probija kroz onoliko usana, pa je mala vjerojatnost da će dospjeti do Sava centra. No, uvijek može imati samostalan koncert u Kadijinoj glavici.

Za obitelj je mučno i kad im procuri bojler, a kamoli član obitelji. Javnost je kao kaplja u Cesarićevom slapu-doprinosi curenju. Značajna je to kapljica za nekog čije je najveće curenje u životu ono iz mokraćnih kanala.

Nažalost, upravo smo dobili vijest koju će mnogi primiti sa šokom i nevjericom- umro je drug Tito! 

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Index.hr portala.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Dadu Batinić i Dadin kanoćal, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Dada Batinić i Dadin Kanoćal.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više